I samband med Skogens dag 2024 släpptes boken fri att lada ned som PDF

Fri för alla att ladda ner, läsa och och sprida. Om ni delar, dela gärna denna sida, så kommer även information med var den går att köpa i tryck. Här finns boken som PDF

Här kan den fysiska boken beställas online. Signerad går den att beställa av författaren, se information längre ner på sidan.

Suport

Vill du supporta mitt arbete för skogen är du välkommen att skänka en kopp kaffe eller två i månade per månad. Gå in på www.liberapay.com/EcoForestry och välj fritt den nivå som passar dig. Du kan enkelt när som helt välja att ändra eller avbryta dit stöd.

Något jag gärna skulle göra mer av är att spela in och lägga upp föreläsningar som är professionellt filmade. Här är en enkelt filmad föreläsning inspelad den 15 februari 2024 på Stockholms universitet för Kandidatprogram i biogeovetenskap.

Tillsammans formar vi framtiden! 

Att beställa en signerad bok

En signerad bok eller en låda med böcker, skicka förfrågan till info@konstenatt.se. 

En bok 350 kr, två böcker 600 kr, 11 böcker 3.000 kr, frakt tillkommer.

Frakt för upp till två böcker är 75 kr. Frakt för elva böcker är 150 kr, inklusive moms. Betalning sker med Swish eller mot faktura.

Framtidens skogsbruk – ett utdrag ur boken att fri ladda ner och sprida. 

Tillägg inför andra upplagan – en form av sammanfattning av boken.

Swish:  123-394 06 99  BG: 5241-0586

Kommentarer om boken

”Helt fantastiskt bra! Jag sträckläste den, och var samtidigt noga med att inte missa något. Den är ju späckad med intressanta fakta. Du skriver flyhänt och lättläst, vilket är ovärderligt när det gäller att sprida information om att fina naturskogar blir kalhyggen och att det inte behöver vara så. Om man ska nå ut gäller det verkligen att vara begriplig och lättillgänglig. Du har lyckats med det. 

– Ja, jag kan säga att jag har blivit väldigt berörd av boken och tacksam – den ger så många bra argument och saklig kunskap om de frågor som jag alltmer engagerar mig i. Du är verkligen trovärdig och det känns hela tiden att du har på fötterna och har rätt i det du säger.” Brita Sylvan, journalist.

Nyhetsbrev

Prenumerera

* indicates required

Intuit Mailchimp