Beställ Bok

Beställ boken online på Bokus eller Adlibris

Konsten att hugga träd och ha skogen kvar, är en av de viktigaste böckerna som givits ut på svenska på 2000-talet. Mikael Karlssons pedagogiska och lättfattliga beskrivning av ekosystembaserat skogsbruk borde läsas av alla.” Elinor Askmar

Fri PDF att ladda ner- KLICKA HÄR för att ladda ner – Framtidens skogsbruk – ett utdrag ur boken.

Signerad bok beställs genom att mejla till info@konstenatt.se

Beställ större mängd böcker, se priser nedan.

Önskar du en signerad bok eller beställa flera böcker skickar du en beställning till info@konstenatt.se. Frakt tillkommer.

1 st 325 kr

2 st 600 kr (300 kr st)

5 st 1 400 kr (280 kr st)

11 st 2 750 kr (250 kr st)

Frakt för upp till två böcker är 75 kr. Frakt för fem till elva böcker är 150 kr. Moms ingår. Betalning sker med Swish eller mot faktura.

”Den är fantastiskt bra skriven, förklarar saker på ett smart och lättfattligt vis! Foton och bilder är mycket bra och layouten är luftig och tilltalande! Snälla, tryck upp fler böcker!”  Christel Wiksten 

Boken som PDF – Pay What You Want edition

Här kan du ladda ner boken som PDF. Hur mycket du betalar väljer du själv. Priset för den tryckta boken är 325 kr. Ett riktpris för boken som PDF är 200 kr.

Studenter och till dig med låg inkomst, ladda gärna ner boken gratis! Du som har en bra lön är välkommen att betala mer.

Framtidens skogsbruk – ett utdrag ur boken att fritt ladda ner och sprida – KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER.

Tillägg inför andra upplagan – ett utdrag ur boken att fritt ladda ner och sprida. KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER.

Konsten att hugga träd och ha skogen kvar – hela boken KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER.

QR-kod till swishbetalning för boken som PDF. Swish:  123-394 06 99  BG: 5241-0586
Swish:  123-394 06 99  BG: 5241-0586

Helt fantastiskt bra! Jag sträckläste den, och var samtidigt noga med att inte missa något. Den är ju späckad med intressanta fakta. Du skriver flyhänt och lättläst, vilket är ovärderligt när det gäller att sprida information om att fina naturskogar blir kalhyggen och att det inte behöver vara så. Om man ska nå ut gäller det verkligen att vara begriplig och lättillgänglig. Du har lyckats med det.

Ja, jag kan säga att jag har blivit väldigt berörd av boken och tacksam – den ger så många bra argument och saklig kunskap om de frågor som jag alltmer engagerar mig i. Du är verkligen trovärdig och det känns hela tiden att du har på fötterna och har rätt i det du säger.”

Brita Sylvan, journalist.